onsdag 13. oktober 2010

Mange baller i lufta

Siden det har gått så lang tid mellom de siste innleggene, fant jeg ut at jeg skulle skrive litt igjen selv om det ikke har skjedd så mye spennende siden sist.

Nå er det to måneder siden Henrik flyttet til Oslo og han har bare vært hjemme ei helg i løpet av den tida. Den helga benyttet vi til å holde romantikken ved like, for det er ikke til å legge skjul på at avstandsforhold er tøft. Vi har riktignok lenge visst at Henrik skulle til Oslo mens jeg holder meg i Trondheim, men man blir ikke forberedt på alt... De nesten ubegrensede mulighetene til å kommunisere hjelper (Hurra for FriFamilie!), men det er noe annet å kunne holde rundt hverandre fysisk. 50 mil er og blir 50 mil, selv om Verden blir mindre og mindre. Jeg har sommerfugler i magen og gleder meg til å besøke Henrik om to uker! :D

Noen dager før jeg reiser ned til Oslo, skal jeg forresten sitte modell for en frisørlærling som skal ta fagprøven. Hun har klippet meg før, men denne gangen skal hun finne på noe litt mer sprelsk... Det blir spennende med litt forandring! Bilder kommer ;)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar