torsdag 7. oktober 2010

Lenge siden sist: oppdatering

Nå har hele august og september passert uten nye innlegg, så nå skal det oppdateres!

Jeg har fått en del kjøretrening med både svigermor og morfar den siste tida. Det går bare bedre og bedre, så det er satt opp glattkjøringstime om to uker. Jeg regner med å ta førerprøven mot slutten av november (må bare få lest litt, slik at jeg får rotet meg til å ta teoriprøven).

Henrik har dratt til Oslo og jeg hadde ikke sett ham på nesten to mnd da han var hjemme sist helg. Det var kjempefint å få en koselig helg sammen - et etterlengtet avbrekk etter en periode med stress og opphopning av innleveringer på NTNU!

Apropos NTNU, det har vært en uvant semesterstart ettersom jeg har emner på Dragvoll i år. Det er høy grad av variasjon og stort mangfold blant medstudentene mine, men det merkes at det er mange førsteårsstudenter blant de som tar samme emner som meg. Det kan til tider gi både friske pust og øyeblikk med oppgitthet. (Eksempel: Tredagers feltkurs (=ekskursjon) er tydeligvis synonymt med hyttetur og alkohol...)

Nå klarte jeg jo selvfølgelig ikke å holde meg helt unna Gløshaugen. En dag i uka er jeg lab.ass. for førsteårsstudentene på realfag. Det er kjempemoro, for da får jeg litt praktisk erfaring med tanke på at jeg tenker å bli kjemilærer :) Men én dag i uka på Gløs var jo ikke nok, så jeg meldte meg like gjerne opp i det siste obligatoriske kjemiemnet med tanke på en bachelorgrad: Analytisk kjemi grunnkurs. Jeg kom såpass sent inn, slik at jeg må ta igjen et par lab.-oppgaver, men det går fint! Det er godt å være blant "likesinnede" igjen ;)

Siden sommeren har jeg merket at muskulaturen i leggene tåler enda mindre enn før. Jeg har fått henvisning til ortoped, så det er bare å vente og se hva som skjer. Oppdateres etter hvert.

1 kommentar:

  1. moro å se at du er i gang igjen - ser frem til neste avsnitt!

    SvarSlett