fredag 3. desember 2010

Operasjon på mandag

Forrige fredag ringte jeg til ortopedisk for å høre om de visste noe mer om operasjonsdato. Jeg fikk beskjed om å ringe tilbake denne uka. Da jeg ringte i går, visste de ikke noe konkret, men ba meg ta kontakt med avdelingen på Røros. Der skulle de se hva de fant ut og ringe meg tilbake. Jeg har tenkt veldig mye de siste ukene og lurt på om operasjonen kom til å skje før jul eller på nyåret. Derfor ble jeg veldig hyggelig overrasket da jeg fikk svar fra Røros i dag om at jeg kunne få komme inn allerede på mandag! Det er jo fredag i dag :O Selvfølgelig takket jeg ja, samtidig som jeg konsentrerte meg hardt for å unngå å hoppe opp og ned i ekstase! :D

Jeg har igjen to eksamener og den første skal være på onsdag. Det ser mørkt ut for den, så jeg ringte eksamenskontoret. De forklarte hva jeg burde gjøre, så jeg kommer til å søke om å få utsettelse. Det er deilig å vite at jeg får bedre tid til forberedelser! De siste ukene har jeg vært så godt som sykmeldt. Jeg har måttet holde meg mest mulig i ro for å slippe å ta smertestillende. Da er det praktisk at det ikke er så mye obligatorisk aktivitet på universitetet.

Jeg gleder meg veldig til å kunne være mer i aktivitet! Det er så mye jeg har måttet takke nei til den siste tiden. Jeg vil gå trapper, springe for å rekke bussen, danse, gå i høye hæler, sykle, hoppe tau... Men styrkeprøven og birken skal jeg vel kanskje ikke prøve meg på med det første :P


2 kommentarer:

 1. Hei!

  Har vært gjennom akkurat det samme som deg. Nå får jeg endelig hjelp etter 5 år med kronisk kompartmentsyndrom. Var ny fastlege som måtte til... Fortalte hvordan jeg opplevde det til spesialist Grøntvedt på Rosenborgklinikken og har satte diagnose uten å gjøre noen undersøkelser! Blir godt å endelig få hjelp. Lei av å være ei sinke på 26år... Har vært bedre en stund siden jeg røyk akillessen nov 2009. Men det har kommet tilbake etter at musklene har trent seg opp igjen! :) Hvordan er leggene dine nå?

  SvarSlett
 2. Heihei Mona Mari!

  Beklager at æ ikke har svart før no. Æ dro t Røros for så å bli sendt jæm ijæn pga feil diagnose. D va en enorm skuffelse! No har æ d imidlertid my ber, takk som spør :) D vise sæ at plagan mine e veldig avhengig av kossn æ har d psykisk. Æ har slitt my m depresjon siste åran, men har fått masse hjelp, så d e my likar no. :)
  Masse lykke t m behandlinga, håpe d hjelpe!

  Maria

  SvarSlett